Tom Hanks’in pomak eşinin koronavirüsü nasıl geçirdiği ortaya çıktı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Tom Hanks’in pomak eşinin koronavirüsü nasıl geçirdiği ortaya çıktı

Tom Hanks - Rita Wilson

Hollywood yıldızı Tom Hanks ile Batı Trakyalı Pomak eşi Rita Wilson, film çekimleri nedeniyle bulundukları Avustralya’da koronavirüse yakalanmışlardı.

Ahval’in haberine göre National Defense Radio Show’da koronavirüs sürecinde yaşadıklarını anlatan Tom Hanks “Bende sadece bazı vücut ağrıları ve halsizlik belirtileri oldu ama eşimde daha ciddi belirtiler vardı” dedi.

Hanks, şunları anlattı:

“Rita benden daha zor zamanlar geçirdi. Daha yüksek ateşi ve başka bazı belirtileri vardı. Tat ve koku alma duyusunu kaybetti. Üç hafta boyunca yemeklerden hiç keyif almadı. Aldığı ilaçlar ciddi yan etkiler gösterdi ve mide bulantısı nöbetleri geçirdi. Çok midesi bulanıyordu, yataktan bir yere ulaşmak için yerde sürünmek zorunda kalıyordu. Bu bir süre devam etti.”

Tom Hanks

Medyaya yansıyan haberlere göre, çift Avustralya’da kaldıkları lüks dairede virüsle enfekte oldu. Çiftin kaldığı lüks kompleksin geceliği 100 bin dolar.

Hanks aynı zamanda Tip-2 diyabet hastası. Hanks hastalığıyla ilgili, “Ben yeni Amerikan neslinin aptalca, sağlıksız ve hatalı beslenmesi sonucu Tip 2 diyabet hastası oldum” ifadelerini kullanmıştı.

Hanks hastalık belirtilerinin görülmesinin ardından doktorların tavsiyesiyle test yaptırdıklarını ve sonuçların pozitif çıktığını duyurmuştu. Hanks ve eşi Wilson 63 yaşında.

İkili, Hanks’in Elvis Presley’in hayatıyla ilgili çektiği bir film nedeniyle Avustralya’daydı.

http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/25149-tom-hanks-ve-bati-trakya-kokenli-rita-wilson-gonullu-oldular

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Yasal İzni Olmadan Sokakta Mal Satan Vatandaşa Kelepçe

İskeçe’de bir vatandaş, yasal izni olmadan sokakta mal sattığı gerekçesiyle tutuklandı.
Devamını oku...