Yassıköy’de dezenfeksiyon çalışmaları hızlandırılsın ve yaşlılara bedava maske ile antiseptik dağıtılsın talebi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy’de dezenfeksiyon çalışmaları hızlandırılsın ve yaşlılara bedava maske ile antiseptik dağıtılsın talebi

Yassıköy’de dezenfeksiyon çalışmaları hızlandırılsın ve yaşlılara bedava maske ile antiseptik dağıtılsın talebi

Yassıköy Belediye Meclisi’nde muhalefet kanadında yer alan Demokratik İşbirliği Listesi koronavirüs salgınıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

“23 Mart 2020 Pazartesi günü Belediye Meclis toplantısının telekonferans aracılığı ile gerçekleştirdiği” belirtilen açıklamada “Muhalefet olarak sunduğumuz teklif ve yapılan oylama sonucunda 20 bin € olan sağlık malzemesi, dezenfektan, maske vs alımı için ayrılan miktarın  30 bin  € olmasını onayladık” ifadeleri yer aldı.

“Halkımızın yoğun olarak kullandığı yerlerin market, eczane, fırın, benzin istasyonları vs tüm köylerimizde olmak üzere bir an önce dezenfekte çalışmalarının hızlandırılmasını ve yaygınlaştırılmasını öneriyoruz” ifadelerinin yer aldığı Demokratik İşbirliği Listesi’nin açıklamasında “Aynı zamanda RİSK grubunda olan 65 yaş üzeri Belediye mensuplarına BEDAVA maske ve antiseptik dağıtılmasını öneriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Açıklama şu ifadelerle son buldu:

“Tüm insanlığı tehdit eden coronavirüs salgınına karşı verilen mücadelede  belediye yönetiminin ve belediye çalışanlarının fedakar ve gayretli çalışmalarını takdir ediyoruz. Bu mücadelede alınması  gereken her türlü kararın hızlı bir şekilde alınmasının önemli olduğuna inanıyoruz.

Belediye yönetimine bu hassas mücadelede, her türlü yardımı ve tam desteğimizi sürdüreceğiz. Halkımızı hükümetin ve belediye yönetiminin aldığı kararlara hassasiyetle uymaya, davet ediyoruz”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.