Pazar’a kadar yağmura devam - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Pazar’a kadar yağmura devam

Pazar’a kadar yağmura devam

Yunanistan Ulusal Meteoroloji Servisi (EMY) tarafından yayınlanan hava durumu raporu yağışlı ve fırtınalı havanın ülkeyi etkisi atlına alması bekleniyor.

EMY’nin hava durumu raporu 25 Mart 2020 çarşamba gecesinden itibaren ülkenin kuzeybatısının fırtınalı ve yağışlı havanın etkisi altında kalmasını ve dağlık bölgelere kar yağmasını öngörüyor.

Gümülcine (Komotini) için ise Çarşamba akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yağışların Pazar gününe kadar her gün, gün içerisinde belirli aralıklara devam edeceği tahmin ediliyor.

Cumartesi gününe kadar 4-12 derece arasında seyredecek sıcaklıklarda Pazar gününden itibaren artış bekleniyor ve sıcaklıkların 15 dereceye kadar ulaşacağı öngörülüyor.

EMY, İskeçe için ise Çarşamba gece yarısından sonra başlayacağını öngördüğü yağışların Gümülcine’de olduğu gibi Pazar gününe kadar her gün belirli aralıklarla devam edeceğini tahmin ediyor.

İskeçe’de de sıcaklıklar Cumartesi gününe kadar 4-12 derece arasında seyredecek, Pazar gününden itibaren de 15 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Fotoğraf: Azınlıkça

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et