Νεκρός στον καναπέ του βρέθηκε ηλικιωμένος στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Uncategorized

Νεκρός στον καναπέ του βρέθηκε ηλικιωμένος στην Κομοτηνή

Νεκρός στον καναπέ του βρέθηκε ηλικιωμένος στην Κομοτηνή

Eίναι από τα απρόοπτα της ζωής η ιστορία που ακολουθεί. Η γιαγιά κλήθηκε να φροντίσει την εγγονή της γιατί είχε 39 πυρετό και η μητέρα της βρισκόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου συμπαραστεκόταν στον σύζυγό της που νοσηλευόταν εκεί.

Η γιαγιά όμως είχε το νου της και στον ηλικιωμένο σύζυγο που τον άφησε μόνο του στο σπίτι. Έστειλε κάποια στιγμή τον γιο της να τον δει. Ο νέος πήγε χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν πήρε απάντηση. Προσπάθησε να ανοίξει με τα κλειδιά του, αλλά ο ηλικιωμένος είχε τοποθετήσει τα δικά του κλειδιά από την εσωτερική πλευρά της πόρτας. Ήταν μεσάνυκτα και επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει θόρυβο, μετέβη στο παράθυρο και σηκώνοντας λίγο το παντζούρι είδε τον πατέρα του ξαπλωμένο στον καναπέ να τον έχει πάρει ο ύπνος. Πήγε σπίτι κι ενημέρωσε την μητέρα του.

Το πρωί όταν η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατον να ανοίξει την πόρτα. Τα κλειδιά παρέμεναν από την εσωτερική πλευρά και ο σύζυγος δεν ερχόταν να ανοίξει. Όταν η γυναίκα είδε και το παντζούρι κατεβασμένο υποψιάστηκε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Ήξερε άλλωστε τη συνήθεια του συζύγου της, ο οποίος κάθε πρωί στις 6.00 άνοιγε το παντζούρι.

Η γυναίκα αμέσως κάλεσε σε βοήθεια. Οι προστρέξαντες αναγκάστηκαν να σπάσουν το διπλό τζάμι του παραθύρου και να μπουν μέσα, όπου είδαν τον 75χρονο ήρεμο, να κοιμάται στον καναπέ. Ήταν όμως νεκρός.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία Κομοτηνής για την καταγραφή του συμβάντος και την Πρωτοχρονιά έγινε η κηδεία του. Όπως φάνηκε τον πρόδωσε η καρδιά του. – xronos.gr

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.