Βγήκε με αίματα στο δρόμο στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Uncategorized

Βγήκε με αίματα στο δρόμο στην Κομοτηνή

Βγήκε με αίματα στο δρόμο στην Κομοτηνή

Τα αίματα πάνω στον ποδηλατόδρομο της Νικολάου Ζωίδη μαρτυρούν όσα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου.

Ένας νεαρός φοιτητής που διέμεινε αυτές τις μέρες στην πόλη των σπουδών του και δεν μετακινήθηκε στη γενέτειρά του, είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι του.

Τραυματίστηκε σε τζαμαρία του σπιτιού του, άγνωστο πως, με συνέπεια να χρειαστεί να υποβληθεί σε τρίωρο χειρουργείο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η περιπέτειά του όμως ξεκινάει τη στιγμή του τραυματισμού του. Το σοβαρό κόψιμο που έχει κοντά στην κοιλιακή χώρα, έχει σαν αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα. Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε ο «Χ» το κινητό του τηλέφωνο δε διέθετε μονάδες προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια. Αποφασίζει τότε να κάνει κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για εκείνον.

Βγήκε ξυπόλητος, αιμορραγώντας στο δρόμο και περπατώντας έφτασε σε κοντινό καφέ – μπαρ, όπου και ζήτησε βοήθεια. Στις 3.30 το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, το οποίο διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής βρέθηκαν στο σπίτι του νεαρού φοιτητή το πρωί της Τετάρτης διερευνώντας τα αίτια του τραυματισμού του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ατύχημα.

Πάντως ο νεαρός μέχρι χθες τουλάχιστον δεν ήταν σε θέση να μιλήσει σε αστυνομικούς για να τους πει τι ακριβώς συνέβη.

Ο 22χρονος έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει στην χειρουργική κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, ενώ ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του.

Πηγή: Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.