Mustafa ve Karayusuf Gümülcine Hastanesini ziyaret ettiler - Azınlıkça
Uncategorized

Mustafa ve Karayusuf Gümülcine Hastanesini ziyaret ettiler

Mustafa ve Karayusuf Gümülcine Hastanesini ziyaret ettiler

Rodop SYRIZA milletvekilleri Mustafa Mustafa ile Ayhan Karayusuf Gümülcine (Komotini) Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

Hastane müdürü Yorgos Filippidis ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Ekrem Hasan ile bir araya gelen milletvekillerine SYRIZA Rodop İl Örgütü Koordinatörü Stamatis Sakellion eşlik etti.

Gümülcine Şişmanoğlu Devlet Hastanesi Müdürü Filippidis milletvekilleri Mustafa ve Karayusuf’u hastaneye 12 ay sözleşmeyle alınacak 35 personel ve bunun dışında yeni yasa ile istihdam edilecek temizlik personeli hakkında bilgilendirdi. Göreve geldiğinde hastanenin borcunun 5,5 milyon euro olduğunu ve şu anda hiçbir borçlarının kalmadığını SYRIZA heyetine aktaran Filippidis, doktorların geçmiş yıllardan kalan ek mesai ücretlerinin de ödendiğini söyledi ve 5 kadrolu doktorun hastaneye alınmasının beklendiğini sözlerine ekledi.

SYRIZA Rodop İl Örgütü tarafından yapılan açıklamada da “Kesinlikle 2 yıl öncesine kıyasla daha iyi bir tablo söz konusu. Ancak bu yine de çözülmesi gereken sorunların olmadığı anlamına gelmiyor” denildi.

Milletvekilleri ise konuyla ilgili olarak “Bizi tarafgirlikle suçlasalar da biz kamu sağlık sisteminin tarafında yer almakta diretiyoruz. Adım adım bu sistemi vatandaşlarımızın lehine dönüştürmeye çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundular.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et