Öğretmen 14 yaşındaki öğrenciyle ilişki yaşamakla suçlanıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Öğretmen 14 yaşındaki öğrenciyle ilişki yaşamakla suçlanıyor

Öğretmen 14 yaşındaki öğrenciyle ilişki yaşamakla suçlanıyor

Yunanistan’ın Rodos adasında 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi olduğu ileri sürülen 52 yaşındaki öğretmen hakkında önsoruşturma başlatılması için savcılık talimat verdi.

Azınlıkça’nın “dimokratiki”den aktardığı habere göre Rodos adasında görev yapan öğretmen hakkında yeminli soruşturma başlatılmasını ve geçici olarak görevden uzaklaştırılmasını gerektirecek koşulların oluşup oluşmadığının incelenmesi için savcılık talimatıyla önsoruşturma başlatıldı.

14 yaşındaki kızın ise adli tıp kurumu tarafından muayene edildiği ve raporun beklendiği ifade edildi. Ayrıca kız öğrencini çocuk psikoloğu eşliğinde ifade vermesi ve psikoloğun da rapor hazırlaması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere 30 Kasım 2019 tarihinde saat 03.00 sularında 52 yaşındaki öğretmenin, muhtemelen alkollü bir vaziyette, Arnavutluk kökenli 14 yaşındaki kız öğrencisinin evinin önünde beklediği kaydedilmişti.

Babasıyla birlikte evine dönen kızı gören öğretmenin, saatin geç olduğunu söyleyerek kıza çağrılarına cevap vermediği için çattığı, bunun üzerine durumu anlamaya çalışan babayla öğretmen arasında kavga çıktığı ve olayın karakolda sonuçlandığı belirtilmişti.

Polise ifade veren 14 yaşındaki kız öğrenci, öğretmeniyle aralarında duygusal ilişkisi olduğunu ve öğretmen hakkında cezai kovuşturma başlatılmasını istemediğini söylemişti.

Savcılık genç kızın iddialarının araştırılması yönünde talimat verirken, 52 yaşındaki öğretmen hakkında “ev huzurunu bozmak ve adam yaralama” suçlamasıyla iddianame hazırlandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et