Tsipras’tan küçük öğrenciye: Kravatını istiyorum, anlaştık mı? - Azınlıkça
Uncategorized

Tsipras’tan küçük öğrenciye: Kravatını istiyorum, anlaştık mı?

Tsipras’tan küçük öğrenciye: Kravatını istiyorum, anlaştık mı?

Kravat takmamasıyla bilinen Başbakan Aleksis Tsipras mülteci çocukların da eğitim gördüğü merkezde küçük bir çocuktan kravatını istedi.

Başbakan Aleksis Tsipras Atina ve Yunanistan Başpiskoposu İeronimos ile birlikte “Dimitrio” Çocuk Atölyesini ziyaret etti.

Atölyede bulunan çocuklardan birinin kravatı Başbakanın dikkatini çekti ve Aleksis Tsipras çocuğa takılarak “Kravatını istiyorum, anlaştık mı?” dedi. Bilindiği üzere Aleksis Tsipras, Yunanistan’ın borç sorunu çözüme kavuşturulduğunda kravat takacağını açıklamıştı.

Gerek Başbakan Tsipras gerekse de Yunanistan Başpiskopsu İeronimos ziyaret çerçevesinde dayanışma, birlikte yaşama, barış ve sevgi mesajları verdiler. Azınlıkça’daki habere göre Dimitrio Atölyesinde son iki yıldır mülteci krizinin patlak vermesiyle birlikte mülteci çocukları, Yunan çocukları ve diğer ülkelerden çocuklar okul sonrası birlikte okuyor, öğle yemeği yiyor ve birçok yaratıcı faaliyette bulunuyor.

Çocuklarla birlikte yemek yiyen Aleksis Tsipras yemek sonrası çocuklara hediyeler dağıtırken, çocuklar ise Başbakana yarışı tamamlamak üzere olan bir koşucunun el yapımı kuklasını hediye etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et