Ceza geliyor: Batı Trakya’daki amatör futbol kulüpleri 10 bin evro cezayla karşı karşıya - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ceza geliyor: Batı Trakya’daki amatör futbol kulüpleri 10 bin evro cezayla karşı karşıya

Ceza geliyor: Batı Trakya’daki amatör futbol kulüpleri 10 bin evro cezayla karşı karşıya

Batı Trakya’daki amatör futbol kulüp birlikleri EPS yayınladığı açıklamayla futbol kulüplerini uyardı.

İskeçe, Rodop ve Evros illerindeki amatör futbol kulüpleri tarafından yapılan açıklamayla, üç ildeki amatör futbol kulüplerinin 10 bin evro para cezası yememeleri için uyarıda bulunuldu.

Azınlıkça’nın aktardığına göre çıklamada, amatör kulüplerin TAXIS sistemi aracılığıyla verilerini güncellemeleri ve ayrıca yönetim üyelerini yani başkan, genel sekreter ve kasadarın ismen bildirilmesi gerektiği belirtildi.

Hafta içinde verilerini güncellemeyen amatör futbol kulüpleri, 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren maliyeden 10 bin evro para cezasına çarptırılabilir. İşte o açıklama:

«Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 2443/20-06-2019 και την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, μέχρι 01-11-2019 θα πρέπει όλα τα σωματεία να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω TAXISNET, στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, όσων κατέχουν τις θέσεις Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία. Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στο λογιστή σας ή σε όποιον αναλαμβάνει την φορολογική ενημέρωση του σωματείου σας. Πέραν αυτής της προθεσμίας, θα επιβληθεί από την αρμόδια ΔΟΥ χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση»

Πανομοιότυπη η ανακοίνωση από την ΕΠΣ Έβρου: «Ενημερώνουμε τα σωματεία μέλη μας ότι θα πρέπει μέχρι 1-11-2019 να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω TAXISNET, στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, όσων κατέχουν τις θέσεις Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία σε ερασιτεχνικά σωματεία. Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στο λογιστή σας ή σε όποιον αναλαμβάνει την φορολογική ενημέρωση του σωματείου σας.
Πέραν αυτής της προθεσμίας, θα επιβληθεί από την αρμόδια ΔΟΥ χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση».

Αντίστοιχη και η επείγουσα ενημέρωση από την ΕΠΣ Ξάνθης: «Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 2443/20-06-2019 και την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, μέχρι 01-11-2019 θα πρέπει όλα τα σωματεία να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω TAXISNET, στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, όσων κατέχουν τις θέσεις Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία. Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στο λογιστή σας ή σε όποιον αναλαμβάνει την φορολογική ενημέρωση του σωματείου σας. Πέραν αυτής της προθεσμίας, θα επιβληθεί από την αρμόδια ΔΟΥ χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et