BAKEŞ'i bırakan Ahmet Hacıosman çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

BAKEŞ’i bırakan Ahmet Hacıosman çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

ahmet haciosman 1

BAKEŞ çalışanlarının şirketin başkanı olmasına rağmen kendisinden izin almadan çeşitli faaliyetlerde bulunmasına tepki göstererek başkanlıktan ayrıldığı öne sürülen Rodop eski milletvekili Ahmet Hacıosman son sürat çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’deki AK Parti hükümetinin Batı Trakya’daki en önemli gönüllü temsilcilerinden sayılan ve sık sık Türkiye ziyaretlerinde Türk devlet erkanı ile yaptığı görüşmelerde AK Parti hükümetinin Batı Trakya’da yürüttüğü politikaları şekillendirenler arasında sayılan Ahmet Hacıosman BAKEŞ’teki başkanlık mevkiinden ayrıldıktan sonra da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Önemli faalyetlerini Batı Trakya dışında da sürdüren sabık milletvekili Ahmet Hacıosman Afrika temaslarının ardından Bulgaristan’da da temaslarına devam etti.

azınlıkça

Ahmet Hacıosman’ın beraberindeki Batı Trakyalı dostlarıyla birlikte en son Kırcaali Mestanlı İmam Hatip Lisesi’nin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle düzenlediği programa katıldığı ve AK Parti hükümetinin Balkan politikalarıyla ilgili önemli temaslarda ve gidişat hakkında incelemelerde bulunduğu öne sürüldü.

Sabık Milletvekiline ilginin yoğun olduğu programda Bulgaristan’da görevli Türk diplomatlar da yer alırken Türkiye’den illahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş da “Sevgili Peygamberimizin Örnek Hayatı, Fedakarlığı ve Ahlakından Kesitler ile Medine’de Medeniyet İnşaası” konulu bir sunum yaptı.

İLGİLİ HABERLER

Ahmet Hacıosman BAKEŞ’i bıraktı! Söylentiler ayyuka çıktı

Ahmet Hacıosman’a ne oldu? Herkes şaşkın!

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et