Gümülcine Şerafetin kahvesi için büyük tartışma: Öküz öldü, ortaklık bozuldu! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Şerafetin kahvesi için büyük tartışma: Öküz öldü, ortaklık bozuldu!

kahve 1

Batı Trakya’da Gümülcine’nin oldukça tanınmış kahve üreticileri arasında sayılan bir esnafın Türkiye pazarında kahve satma macerası ortaklar arasındaki ihtilaflar nedeniyle kötü sonlanırken taraflar aralarındaki tartışmayı sosyal medyaya taşıdılar.

Gümülcine’deki Şerafettin marka kahvenin üreticisi Hacı İlhan ile Türkiye’deki eski ortaklarından Ali Totu arasında yaşanan tartışma sosyal medyaya taşındı.

Hacı İlhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ali Totu ile hiçbir işbirliği olmadığını duyururken Ali Totu’nun paylaştığı fotonun sahte olduğunu öne sürdü ve ana yerinin de Türkiye’de Bursa olduğunu söyledi.

serafettin kahve 3

Ali Totu ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada üç buçuk yıl ortak olarak Hacı İlhan ile birlikte iş yaptığını belirtti ve fotoğraf paylaştı.

Türkiye’de “Şerafettin” markasına sahip olduklarını duyuran her iki taraf da kahvenin markasının kendilerinde olduğunu açıklarken farklı şirket isimleri ve farklı adreslerden müşterilerine Şerafettin kahvesi için hizmet vereceklerini açıkladılar.

Hacı İlhan www.haciserafettin.com.tr web sitesiyle müşterilerine hizmet ettiğini duyururken Ali Totu ise www.serafetin.gr web sitesi ile müşterilerine hizmet ettiğini açıkladı.

serafettin kahve 2

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.