Στις 10, 11 και 13 Ιανουαρίου η απόφαση του Α.Π. για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς - Azınlıkça
Uncategorized

Στις 10, 11 και 13 Ιανουαρίου η απόφαση του Α.Π. για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Yargıtay 8 Türk askeriyle ilgili kararlarını 10, 11 ve 13 Ocak’ta verecek

Türkiye’deki 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’ın Dedeağaç (Alexandroupoli) şehrine kaçan 8 Türk askerle ilgili temyiz kararlarına itirazlar 10, 11 ve 13 Ocak tarihlerinde görüşülecek.

Στις 10, 11 και 13 Ιανουαρίου η απόφαση του Α.Π. για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Στις 10,11 και 13 Ιανουαρίου 2017 θα συζητηθούν τελικά οι αιτήσεις αναίρεσης κατά των εφετειακών αποφάσεων των 8 Τούρκων στρατιωτικών που μία ημέρα μετά το πραξικόπημα προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, είχε εκδώσει αντίθετες αποφάσεις ως προς την έκδοση των 8 στην Τουρκία. Δύο διαφορετικές συνθέσεις αποφάσισαν ομόφωνα οι πέντε Τούρκοι αξιωματικοί να μην εκδοθούν, ενώ, άλλη σύνθεση έκρινε ότι οι τρεις πρέπει να εκδοθούν.

Για τις δύο πρώτες περιπτώσεις ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Αντώνης Λιώγας άσκησε εφέσεις υποστηρίζοντας ότι το συμβούλιο «έσφαλε περί την εκτίμηση των αποδείξεων» και ότι οι πέντε Τούρκοι έπρεπε να εκδοθούν.

Οι συνήγοροι των 8 Τούρκων στρατιωτικών υποστήριξαν ότι οι υποθέσεις είναι συναφείς και πρέπει να εκδικαστούν όλες μαζί.

naftemporiki.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et