Yunanistan ve Bulgaristan UFO söylentileriyle çalkalanıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan ve Bulgaristan UFO söylentileriyle çalkalanıyor

Yunanistan ve Bulgaristan UFO söylentileriyle çalkalanıyor

Yunan çiftçiler, tarlalarına inen cisimlerin ekinlere zarar verdiklerini söylüyor.Bulgaristan’ın Kırcali bölgesinde de geceleri esrarengiz uçan cisimler görüldüğü iddia ediliyor.

Yunanistan’nın orta kesimlerinde yaşayan çiftçiler, UFO’lar (tanımlanamayan uçan cisimler) gördüklerini söylüyorlar. Çiftçilere göre, tarlalara inen UFO’lar, ekili alanları mahvediyor.

Koziakas bölgesinde bir çiftçi, geçen hafta tarlasına inen tuhaf uçan cisimlerden sonra onlarce hektar alan buğdayın ziyan olduğunu öne sürüyor.

Prini köyünden Athanassios Tsioukas, ‘‘Daire biçimindeki uçan cisim gökten tarlama doğru süzüldü. Üzerinde bir sürü delik vardı’’ diyor.

UFO’yu görünce ne yapacağını şaşıran köylü, soluğu kahvede almış. Tsioukas, ‘‘Tarlaya döndüğümüzde, uzaylılar gitmişti. Ancak araçları, toprakta izler bırakmıştı. Deliklerin her biri 20 santim uzunluğundaydı ve ekinlerimi kesip atmıştı’’ diye anlatıyor.

Komşu tarlanın sahibi Apostolos Patramanis ise Ufoların tarlaya inmesine tanık olduğunu belirterek, ‘‘Gökyüzünde parlak ışıklar yanıp söndü, sonra dev cisim göründü ve Tsioukas’ın tarlasına indi’’ diyor.

Son dönemde Kıbrıs’ta da UFO söylentileri almış başını gidiyor. Son günlerde sayısız çiftçi tarlalarında izler bırakan esrarengiz cisimleri yetkililere ihbar etti.

KAYNAK

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.