Συνεργασία για την αγροτική ανάπτυξη της ορεινής Ξάνθης - Azınlıkça
Uncategorized

Συνεργασία για την αγροτική ανάπτυξη της ορεινής Ξάνθης

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

Διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών και αστικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση–ανακατασκευή 6 παιδικών χαρών του προκήρυξε ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών.

Συνεργασία για την αγροτική ανάπτυξη της ορεινής Ξάνθης

Τη συνεργασία τους για την εκπόνηση ερευνητικού έργου και σχετικής μελέτης για την αξιοποίηση των υδατικών πόρων του Δήμου Μύκης της ορεινής Ξάνθης επισημοποίησαν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ο ομώνυμος Δήμος και η JTI, υπογράφοντας το μεταξύ τους σύμφωνο συνεργασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην αντιμετώπιση της έλλειψης επαρκών ποσοτήτων νερού για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών του Δήμου και κατ’ επέκταση στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας η οποία βασίζεται στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Στόχος της ολοκληρωμένης διαχείρισης του υδατικού δυναμικού είναι η συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος και η βελτιστοποίηση της αγροτικής παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής καπνού καθώς και της δυνατότητας παραγωγής εναλλακτικών καλλιεργειών στην περιοχή.

Το σύμφωνο συνεργασίας για την εκπόνηση του ερευνητικού έργου και της σχετικής μελέτης υπέγραψαν στην έδρα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής, ο Δήμαρχος Μύκης και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας της JTI.

Το ερευνητικό έργο και η σχετική μελέτη προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2017.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et