Yeni doğan bebeğini bırakıp giden anne bulundu: Pişmanım, çocuğumu geri istiyorum - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yeni doğan bebeğini bırakıp giden anne bulundu: Pişmanım, çocuğumu geri istiyorum

Yeni doğan bebeğini bırakıp giden anne bulundu: Pişmanım, çocuğumu geri istiyorum

Atina’da polis Nea İonia bölgesinde yeni doğan bebeğini bir market arabası içinde aparman girişine bırakan anne bulundu.

Birkaç günlük bebeği terk eden annenin, bebeğin bırakıldığı apartmana 50 metre kadar uzaklıktaki evde kalan 19 yaşındaki biri olduğu tespit edildi.

Bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesiyle kimliği tespit edilen 19 yaşındaki annenin polise suçunu itiraf ettiği ve pişmanlık duyduğunu dile getirerek çocuğunu görmek ve geri istediğini dile getirdiği kaydedildi.

Azınlıkça’nın Proto Thema gazetesinden aktardığı bilgilere göre 19 yaşındaki anne, bebeğini bıraktığı apartmana çok yakın bir evde teyzesiyle birlikte yaşıyordu. Teyzesinin olaydan haberdar olmadığı, yeğeninin çocuğu bir arkadaşına götürdüğünü sandığı belirtilirken, çocuğun babasının da 19-20 yaşlarında olduğu ancak genç kız hamile kalınca çocuğu istemediği ve bu nedenle aralarında çıkan tartışma sonrası ayrıldıkları ifade ediliyor.

Son olarak hastanede bulunan 7 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, gözaltına alınan anne savcılığa sevk edildi.

İLGİLİ HABER

Yeni doğan bebeği market arabasında bıraktılar! Polis anneyi arıyor

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et