Rıdvan Delihüseyin: Nasıl bir ‘Ilıca Kaplıcaları’ mı devraldık? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rıdvan Delihüseyin: Nasıl bir ‘Ilıca Kaplıcaları’ mı devraldık?

Rıdvan Delihüseyin: Nasıl bir ‘Ilıca Kaplıcaları’ mı devraldık?

Mustafçova’nın (Miki) yeni Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin Ilıca (Thermes) Kaplıcaları ile ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu.

Yeni Belediye Başkanı yaptığı paylaşımda “Tarihe not düşelim. Hani önümüzdeki yıllarda birileri hesap sormaya, suçlamaya kalkarsa önlerinde olsun…” ifadelerine yer vererek Ilıca Kaplıcaları’nın halini yansıtan fotoğraflar paylaştı.

Rıdvan Delihüseyin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Nasıl Bir “ILICA KAPLICALARI” mı devraldık???
Tarihe not düşelim. Hani önümüzdeki yıllarda birileri hesap sormaya, suçlamaya kalkarsa önlerinde olsun…
Bilmeyenlere: BURASI ILICA KAPLICALARI.
Çalışmayan bir Biyolojik Arıtma Tesisi. Adeta yıkılmaya yüz tutmuş, kaderine terk edilmiş iki bina, Sağlık Ocağı ve Halka Hizmet birimi büroları.
Lambaların içerisinde elektrik ampüllerinin olmaması. Banyoların yani kaplıcaların olduğu binanın beş yıl boyunca hiçbir şekilde tadilat ve tamirattan geçmemesi nedeniyle duvarlardaki akan pislikler. Şişmiş duvarlar. Sıcak su kaplıcalarının zemini adeta yıllarca temizlenmemiş ve artık renk değiştirmiş. Bir diğer banyonun duvarlarının rengi boyanmamış ve tadilat görmemiş olmasının nedeni ile artık yeşil bitki rengini almış.
NOT:Ola ki birileri iddialı sözler söyleyip, bir şeyler söylemek ister. Onlara da şunu söylemek, hatırlatmak istiyorum, “kaplıcaların geliri” ise ayrı bir konu başlığı…olacak inşaallah. Saygılarımla.”

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et