39 yaşındaki Batı Trakyalı öz annesini arıyor! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

39 yaşındaki Batı Trakyalı öz annesini arıyor!

39 yaşındaki Batı Trakyalı öz annesini arıyor!

Sosyal medyada son günlerde dolaşan ilginç bir paylaşımda 39 yaşındaki bir adam İskeçeli olduğunu düşündüğü öz annesini arıyor.

1980 yılı Kavala doğumlu olduğunu belirten adam, kağıt üzerinde bir doğumla bir çifte evlatlık verildiğini öğrendiğini kaydediyor. “Öz annesinin Eleftherupoli-Kavala bölgesinde kaldığını, 6 çocuğu olduğunu ve muhtemelen evli biriyle ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden doğan iki çocuktan birinin kendisi olduğunu” ifade eden adam Azınlıkça’nın aktardığına göre diğer kardeşinin ise Semadirek (Samothraki) adasına evlatlık verildiğini kaydediyor.

39 yaşındaki Batı Trakyalı öz annesini arıyor!

Biyolojik babasının ise evli olduğu ve 5 çocuğunun bulunduğunu kaydeden 39 yaşındaki adam “Edindiğim yeni bilgilere göre biyolojik annem, biyolojik babamın sahip olduğu tarlalarda çalışıyordu ve Pomaktı. Türk adı ve (bir Yunanın telaffuz etmesi zor olan) bir soyadı varmış. Saçları sarı-kumral karışımıymış” ifadelerine yer vererek bebeklik fotoğraflarını da paylaşıyor.

39 yaşındaki Batı Trakyalı öz annesini arıyor!

İşte paylaşımın Yunanca tam metni:

Γεννήθηκα στις 9-3-1980,ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΑΘΗΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΆ ΜΟΥ. ΔΌΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΆΡΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΓΕΝΝΆ. ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ -ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΗ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΆ.ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΌΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΌΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.ΩΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΥΜΊΖΕΙ Ή ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.
Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΌΣ ΜΟΥ ΠΑΤΈΡΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ 5 ΠΑΙΔΙΆ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑ ΟΤΑΝ ΔΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΛΗΡΟΙΦΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ:
ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΑ (ΚΑΜΠΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΜΑΚΑ. ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ (ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) ΜΙΚΡΟΚΑΜΟΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΗ.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et