Talebelere yardım elinizi uzatın: Gümülcine Medrese-i Hayriyesi kurban bağışlarınızı kabul ediyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Talebelere yardım elinizi uzatın: Gümülcine Medrese-i Hayriyesi kurban bağışlarınızı kabul ediyor

azınlıkça

Gümülcine Hayriye Medresesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da arzu eden hayırseverlerden kurban bağışlarını kabul ettiğini açıkladı.

Yapılan duyuru şu şekilde:

Medrese-i Hayriye geçen senelerde olduğu gibi bu yıl da kurban eti bağışlarınızı kabul etmektedir. Havaların sıcak olması nedeniyle kurban etleri uygun ortamda muhafaza edilmezse bozulmakta ve çöpe gitmektedir!.. Bunun için etler kesimden sonra en kısa zamanda ilgili yere ulaştırılmalıdır. Eğer gecikilecekse mutlaka buzdolabında muhafaza edilmeli ama kesinlikle dondurucuya konulmamalı ve etler parçalanmamalıdır! Kurbanınızın en iyi şekilde değerlendirilmesi, kullanıma göre gruplandırılması için bu uyarıları dikkate almanız önemlidir.

Vekaletle kurban kesimi de yapılmaktadır. Bunun için adına kurban kestirmek isteyen din kardeşlerimiz 150 € kurban bedelini, ismini ve telefonunu en kısa zamanda kurumumuza ulaştırmalıdırlar. Bu şekilde yapacağınız bağışlar, kurumun et ihtiyacını karşılama bakımından hem de havaların sıcak olması nedeniyle etlerin bozulmadan programlı bir şekilde yerine ulaşması yönünden önemlidir.

azınlıkça

Allah yapacağınız kurban bağışlarını, ilim talebelerine azık yaparak değerlendirip amel defterleri öldükten sonra da açık kalacak bahtiyarlardan eylesin, hayırlarınızı en güzel şekilde kabul buyursun… Bayramınız mübarek olsun…

Bağışlarınız için KAYALI ÖĞRENCİ YURDU bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günleri sabah 09.00’dan akşam 21.00’e kadar açık olacaktır.

İrtibat telefonları: 2531023330 okul, 2531033093 Kayalı, Cep. 6946928952

MEDRESE-İ HAYRİYE İDARESİ

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et