Eyalet Meclis Üyesi adayı Mustafa Halil: Seni sadece sen gibi biri anlar! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Eyalet Meclis Üyesi adayı Mustafa Halil: Seni sadece sen gibi biri anlar!

mustafa halil

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet başkan adayı Kostis Simitcis öncülüğündeki aday listesi ile Rodop ili meclis üyeliğine adayım.

Yıllardır bölgemizde olmayan yatırımlar ve çözülemeyen problemler herkes gibi beni de rahatsız ediyordu. Örneğin, Gümülcine girişindeki fenerlerde olan çileye halktan biri olarak son vermek istedim. Bu süreçte gördüm ki, problemlerin çözümü için halktan biri olmak yetmiyor. Belirli yetkilere sahip olmakta gerekiyor. Bu yüzden, bu seçimlerde bu yetkileri alabilmek için, halkın desteğini bekliyorum. Çünkü, daha çok yetkiyle daha çok şeyi başarabiliriz.

Yönetim hakkında tecrübeliyim. 2006 yılında kurduğum Seymen futbol takımına 2009 yılına kadar başkanlık yaptım ve 2011 yılından bugüne kadar Rodop Elektrik Teknisyenleri Derneği’nin asbaşkanıyım.

Detay vermek gerekirse eyalet olarak, bölgemizde olan ekonomik sorunlara çözüm olabiliriz. Primlerin bile yetersiz kaldığı bir dönemde, eyaletimiz tarafından kurulacak olan, yağmurdan su toplayan küçük barajlar ile çiftçimizin sulama maliyetini bedavaya getirebiliriz. Bu şekilde daha rekabetçi ürünler üretip çiftçilerimizin karını arttırabiliriz.

mustafa halil

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et