Kızına 5 yaşından 8 yaşına kadar tecavüz etti! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kızına 5 yaşından 8 yaşına kadar tecavüz etti!

Kızına 5 yaşından 8 yaşına kadar tecavüz etti!

Yunanistan’ın Girit adasında 33 yaşındaki bir babanın öz kızına üç yıl boyunca düzenli olarak tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Lastihtio Mahkemesi’nde tüyler ürperten bir tecavüz davası görüldü. Mahkeme heyeti 33 yaşındaki babaya tecavüzden 18 yıl, ayartmadan 20 yıl ve akrabalar arası ahlaksız davranışlardan 20 yıl hapis cezasına çarptırırken, Azınlıkça’nın aktardığına göre cezaların birleştirilmesiyle toplamda 39 yıl hapis cezası verdi.

Sanık sandalyesine oturan İraklio’nun Guves bölgesinden baba ise “küçük kızına hiç dokunmadığını ve eski eşinin kayınvalidesiyle birlikte para kopartmak için kendisini suçladığını” savunsa da mahkeme heyetini ikna edemedi.

Zira, jinekolog tarafından muayene edilen bugün için 11 yaşında olan kız çocuğunun inanılmaz sıklıkla tecavüze maruz kaldığı ve artık vücudunun yetişkin vücudu gibi çalıştığı kaydedildi.

Küçük kızın 2013-2016 yılları arasında yani 5 yaşından 8 yaşına kadar tecavüze maruz kaldığı belirtilirken, babası tarafından bu olayı kimseye anlatmaması konusunda tehdit edilen kız çocuğunun olayı annesine babasından boşandıktan sonra anlattığı kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.