Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon! - Video - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon! – Video

Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon!

Gümülcine’de (Komotini) 220 kilo ağırlığındaki adamı hastaneye kaldırmak için operasyon gerçekleştirildi.

Azınlıkça’nın yerel inkomotini haber sitesinden aktardığı bilgilere göre, 22 yaşındaki genç son yıllarda psikiyatrik tedavi görüyordu. Ailesi, aldığı ilaçların acıkmasına yol açtığını ve aşırı yemek tüketimini önlemeye çalıştıklarında ise aşırı kilolu oğullarının kendilerine de öfkelendiğini dile getiriyor.

Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon! - Video

Son günlerde durumun iyice kontrolden çıkmaya başladığı belirtilirken, aşırı kilolu gencin tuvalet ihtiyacını gidermek için bile yataktan kımıldayamaz hale geldi ve birkaç hafta önce yattığı yatağın da çöktüğü kaydediliyor.

Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon! - Video

Oğullarının sağlığından şüphe duymaya başlayan aile ise çareyi yetkili makamlara başvurmakta buldu. Bunun üzerine Rodop Savcısı Konstantina Melissari’nin talimatıyla, aşırı kilolu genci evinden alıp hastaneye götürmek üzere polis, itfaiye ve acil kurtarma ekibi EKAB, yerel Kızıl Haç şubesi gönüllüleri ve Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanlığı Sivil Koruma Dairesi yetkilileri Gümülcine Devlet Hastanesi Müdürü Yorgos Filippidis’in de katkılarıyla ortak bir operasyon gerçekleştirdi.

Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon! - Video

Önce, gencin kaldığı odanın duvarı yıkıldı daha sonra da çekici yardımıyla aşırı kilolu vatandaş ambulansa başarıyla yerleştirildi.

Gümülcine’de 220 kiloluk adam için özel operasyon! - Video

Hastaneye başta solunum olmak üzere bir dizi sağlık sorunuyla sevk edilen 22 yaşındaki aşırı kilolu vatandaş, patolog, kardiyolog ve operatörler tarafından sıkı takibe alındı.

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.