Seçim öncesi Gümülcine Belediye yönetimi göz boyamak istiyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Seçim öncesi Gümülcine Belediye yönetimi göz boyamak istiyor

Seçim öncesi Gümülcine Belediye yönetimi göz boyamak istiyor

Berbat yollar ve kötü hizmeti nedeniyle beğenilmeyen Gümülcine (Komotini) belediye yönetimi, geçen seçimler öncesi olduğu gibi yine göz boyamak amacıyla seçim öncesinde “çalışmalar” başlattı.

26 Mart Salı günü şehrin kamusal alanlarında ve meydanlarında yapılacak çalışmaların startı, Gümülcine’nin merkezi şehir meydanından verildi. Gümülcine Çevre, Altyapı ve Şehir Planlamacılığından Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Yannis Murtidis, yerel Hronos gazetesine yaptığı açıklamada ise “Bunlar seçim öncesi çalışmalar değil, süreç yaklaşık bir buçuk yıl önce başlamıştı. Zararların kayıt altına alındığı Gümülcine’nin bütün yerleşim birimlerindeki meydan ve kamusal alanlara müdahaleler edeceğiz” dedi.

Önümüzdeki günlerde Gümülcineliler Kılıç Anıtı’nın fayanslarından, parklardaki patikalara, meydanlardan kaldırımlara birçok yerde çalışmalar yapıldığını görecek.

Bu durum bize ister istemez, bir önceki seçimleri ve yönetimin görev süresi boyunca yapamadığı Gümülcine-Kozluköy arasındaki yolun seçime kısa bir süre varken kısa sürede yapılmasını ve daha birçok benzer müdahaleyi hatırlattı.

Basit bir soru: Çalışmaların seçim öncesinde hızlandırılmasının seçimlerle hiçbir alakası olmadığını inanalım mı?

Basit bir temenni: Mahallelerine dahi bir faydası olmayan yönetimdeki azınlık azaları, umarız en azından seçim öncesi azınlık mahallelerine faydalı bir iki iş yaptırmayı başarırlar.

Fotoğraf: Hronos

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et