Cinayete kurban giden Batı Trakyalı kız hakkında yeni ifşaat - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Cinayete kurban giden Batı Trakyalı kız hakkında yeni ifşaat

Cinayete kurban giden Batı Trakyalı kız hakkında yeni ifşaat

Rodos’ta cinayete kurban giden Batı Trakyalı üniversite öğrencisi Eleni Topaloudi ile ilgili yeni ifşaatlar şok etmeye devam ediyor.

21 yaşındaki genç kızın cinayete kurban gitmeden yaklaşık bir yıl önce üç kişi tarafından tecavüze uğradığı ve o anların cep telefonu ile kayıt altına alındığı ortaya çıktı.

Polise konuşan Topaloudi’nin bir kız arkadaşı, talihsiz Eleni’nin bir başka kız arkadaşıyla birlikte tanıdığı üç kişinin otomobiline bindiğini, diğer kızı eve bıraktıktan sonra bu üç kişinin Eleni’yi Rodos’un Arhangelos bölgesinde bir eve götürdüğünü anlattığını ifade etti.

Üç kişi tarafından tecavüze uğrayan Eleni Topaloudi’nin görüntülerinin ise daha sonra Rodos’ta dolaşmaya başladığı ve Eleni’nin bu görüntülerden bir arkadaşı sayesinde haberi olduğu ifade edildi. Polise durumu anlatan Eleni’nin kız arkadaşı, bu üç şüpheli şahsı Eleni’nin bir başka üniversite arkadaşının bildiğini de söyledi. “Olayı örtbas ettiler. Kimse polise bir şey söylemek istemiyor. Kapalı bir toplumun olduğu bir adadan bahsediyoruz. Ben birilerinin çıkıp konuşacağını sanmıyorum” diyen Topaloudi’nin arkadaşı olan genç kız “Ben de konuşmaktan korkuyordum. Tecavüzcüler çetesi olduğu duyulmuştu. Eleni’nin başına gelenlerden sonra sadece eve kapanmakla kalmıyoruz, polisi arayabilmek için elimizde her an cep telefonu bulunuyor” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et