Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacıları gerçekte ne iş yapıyor? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacıları gerçekte ne iş yapıyor?

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacıları gerçekte ne iş yapıyor?

Bu sezon yediden yetmişe herkesi ekran başına kilitlemeye kararlı olan yarışma programı Survivor Türkiye Yunanistan tüm hızıyla devam ediyor.

Yarışmaya İzmir’den katılan Ecem Onaran, 29 yaşında ve 8 yaşında spora başladı. Eski milli sporcu olan Onaran, bir dönem atletizm ile ilgilendi ve uzun seneler Fenerbahçe adına yarıştı.

Survivor yarışmasında geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza yaşanmış, sakatlık sebebiyle Erdem Ekşioğlu yarışmaya veda etmişti. Yaşanan kötü olayın ardından diskalifiye edilen yarışmacının yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. Yarışmaya dahil olacak yeni isim açıklandı. 90 doğumlu olan Kaan Güvenilir, evlendirme programıyla adını duyurmuş ayrıca yarışma sonunda nişanlandığı Solmaz Çiros ile beraber TV8’de yayınlanacak olan Aşk-ı Roman isimli dizide başrolde yer almıştı.

2019 Survivor yarışmacılarından Büşra Yalçın, dikkat çeken yarışmacılarından biri. TV8 kanalında yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan kadrosunda olan Büşra, beden Eğitimi Öğretmenliği son sınıf öğrencisi. Bahçelievler Voleybol Kulübü bünyesinde 12 yıl voleybol oynadı. Son 5 yılı  profesyonel ligde olmak üzere devam etti. 2 yıldır da İstanbul Bahçelievler Voleybol Kulübü’nün idari menajerliğini yapıyor.

Survivor’ın güçlü ve iddialı yarışmacısı Hikmet Tuğsuz, yarışmalardaki üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bir dönem milli takım antrenörlüğü de yapan Tuğsuz 1987 doğumlu. Ayrıca Avrupa Şampiyonalarına katılan Hikmet Tuğsuz, Decathlon’da 8 sene boyunca Türkiye şampiyonluğunu elinden bırakmadı.

Survivor’ın etkili ve iddialı yarışmacısı Atakan Işıktutan Survivor ödül oyununda Melis Emirbayer ile yaşadığı diyalog ile gündeme geldi. Küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe büyüyen Atakan 1994 İstanbul Doğumlu ve Rize’li. İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisans yapıyor. Son yıllarda CrossFit yarışmalarında başarılar elde eden yarışmacı son şampiyonada kendi kategorisinde 1. aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasılarından Sude Burcu, en iddialı kadın yarışmacılarından biri olarak görülüyor. Milli tekvandocu olan Sude Burcu, aynı zamanda son iki yılın Türkiye şampiyonu. Aşağı yukarı 14 yıllık spor geçmişi olan Sude’nin 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var. 11 Mayıs 1996 İzmir doğumlu Burcu’nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu.

Yeni sezona farklı bir formatla merhaba diyen olan Survivor 2019’da bu yıl mücadele, Türkiye ve Yunanistan takımları arasında yaşanacak. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et