Büyük ayıp: Mustafa, Zeybek ve Karayusuf’u Ankara’ya götürmediler - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Büyük ayıp: Mustafa, Zeybek ve Karayusuf’u Ankara’ya götürmediler

Büyük ayıp: Mustafa, Zeybek ve Karayusuf’u Ankara’ya götürmediler

Batı Trakya’dan rekor oy alarak milletvekilleri çıkaran SYRIZA hükümeti Türkiye’ye yapılan resmî ziyarette üç azınlık milletvekilini de almayarak çapsızlığını gösterdi.

SYRIZA Milletvekilleri Mustafa, Zeybek ve Karayusuf kendi hükümetleri tarafından muhatap dahi alınmadıkları ve ziyaret listesinden çıkarıldıkları için mutlu olmadıkları kesin.

Milletvekili Mustafa Mustafa’nın son anda listede yer verilmediği resmî Türkiye gezisinde Başbakan Tsipras hükümetten ilgili kim varsa herkesi götürdü. Ancak Tsipras, esas yanına alması gereken SYRIZA milletvekilleri Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf ve Hüseyin Zeybek’i götürmeyip evlerinde bırakmayı tercih etti.

Büyük ayıp: Mustafa, Zeybek ve Karayusuf’u Ankara’ya götürmediler

Batı Trakya’nın da konuşulduğu bu önemli görüşmelerde ve ziyarette İstanbul Rumları en üst düzeyde temsil edilirken SYRIZA’nın kendi azınlık milletvekillerini dahi götürmemesi, milletvekilleri açısından büyük çapsızlık olarak algılandı.

Öte yandan milletvekilleri Zeybek, Mustafa ve Karayusuf’un götürülmeleri gereken ziyarete alınmamaları konusunda şu ana kadar sessiz kalmayı tercih ettikleri görüldü.

İLGİLİ HABERLER

ND-SYRIZA farkı: Karamanlis Anıtkabir’e gitti, Tsipras gitmedi

Tsipras’ın önünden kara kedi geçti

Tsipras ile Erdoğan Batı Trakya hakkında ne konuştular?

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et