İntihar eden Batı Trakyalı gencin dedesi konuştu: Keşke sezmiş olsaydık - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İntihar eden Batı Trakyalı gencin dedesi konuştu: Keşke sezmiş olsaydık

İntihar eden Batı Trakyalı gencin dedesi konuştu: Keşke sezmiş olsaydık

İntiharıyla İskeçe’yi (Xanthi) yasa boğan 20 yaşındaki gencin dedesi Yunanistan’ın Proto Thema gazetesine konuştu.

Salı günü kendini asarak yaşamını trajik şekilde sonlandıran İskeçe’nin Bratankova köyünden 20 yaşındaki Doğukan Karaosman’ın dedesi gazeteye yaptığı açıklamada “Ne olduğunu sadece Allah biliyor, keşke bir şeyler sezmiş olsaydık” diye acısını paylaştı.

Gazete, aynı zamanda amatör futbolcu da olan gencin intiharının “özel hayatı” ile ilgili olduğu yönündeki iddiaların acılı aile tarafından doğrulanmadığını belirtti. Ancak Azınlıkça’nın aktardığına göre polisin, gencin intihar ettiği depoda bulduğu ve kamerasının kendini astığı yöne ayarlı olduğu cep telefonunu incelemeye aldığı ifade ediliyor.

20 yaşındaki İskeçeli gencin dedesi olayla ilgili olarak Proto Thema gazetesine verdiği demeçte “Taksi, Almanya’da çalışan babasını almak için geldiğinde saat 03:30 sularıydı. Bavullarını taksiye o götürdü. Sarıldık, vedalaştık ve eve girdik. Aradan yarım saat geçmedi ve olan oldu” diyor ve genç futbolcunun hiçbir garip davranış sergilemediğinin altını çiziyor.

Doğukan’ın Gümülcine Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gören kız arkadaşının ise çağrılarına cevap alamayınca gerek Almanya’ya gitmek üzere yola çıkan babasına gerekse de annesine mesaj attığını anlatan dede “Onu bulduğumuzda hayata döndürmeye çalıştık ama çok geçti” dedi.

Genç futbolcunun top koşturduğu amatör takımın antrenörü de gazeteye yaptığı açıklamada “Hiçbir zaman böyle bir şey düşündüğüne dair izlenim vermedi. Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Karakteri düzgün, çok iyi bir çocuktu. Sorunları olan biriydi demek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER

Canına kıydı: İskeçe Bratankova intihar haberiyle sarsıldı

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et