İsim isim Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacı adayları açıklandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İsim isim Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacı adayları açıklandı

İsim isim Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacı adayları açıklandı

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2019 için geri sayım başladı.

Bu yıl Yunanistan ile Türkiye takımları arasında gerçekleşecek olan çekişmeyi ekrana taşıyacak olan Survivor 2019, anketlerde en çok oy alan isimlerin ortaya çıkmasının ardından yarışmacılarını belirleyecek. Peki , Survivor 2019 ne zaman başlayacak? İşte, adaylar ve detaylı bilgiler

Survivor 2019 ne zaman başlayacak sorusu, son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer almaya devam ediyor. Her yıl kış aylarında açıklanan yarışmanın bu yılki tarihini merak eden izleyiciler, Survivor 2019 ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap arıyor. Peki, Survivor 2019 ne zaman yayınlanacak? İşte, yarışmacı adayları ve detaylı bilgiler

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bu yıl Türkiye-Yunanistan takımları arasındaki çekişmeyi ekrana getirecek olan Survivor 2019’ın çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak.

TV8’de ekrana gelen ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ programında Survivor ile ilgili bir duyuruda bulunan Acun Ilıcalı, bu sezon Survivor’ın 2 Şubat’ta başlayacağını açıkladı ve bir ilk olacağının müjdesini verdi.

Hürriyet Gazetesi’nin Pantene işbirliği ile düzenlediği ödül töreninde Survivor 2019 hakkında bazı tüyolar veren Acun Ilıcalı, ‘Survivor şubat başı başlıyor, Türkiye-Yunanistan var. Çok acayip yarışmacılar var. Hiç öyle popüler gözüyle bakmayalım, iki tane mermi gibi takımın hayat mücadelesi var. Seyredenler pişman olmaz.’ yorumunda bulundu.

Acun Ilıcalı, bu sezon Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak Survivor’ın yarışmacılarına seyircilerin karar vereceğini açıkladı. İnternette bir anket açtıklarını belirten Ilıcalı, orada seyircilerin verdiği oylarla yarışmacıları seçeceklerini duyurdu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.