Darısı Batı Trakya’daki belediyelere: Otomatik KEP - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Darısı Batı Trakya’daki belediyelere: Otomatik KEP

Darısı Batı Trakya’daki belediyelere: Otomatik KEP

Yunanistan’ın ilk şoförsüz belediye otobüsü uygulamasını hayata geçiren belediyesi şimdi de insansız resmi evrak ATM’si hizmetini sunuyor.

Trikala Belediyesi insansız e-KEP (elektronik vatandaşa hizmet merkezi) uygulamasını hayata geçirdi.

Gece-gündüz hizmete açık olan bu ATM sayesinde vatandaşlar basit ve kolay şekilde belediyeden alınacak evrakları talep edebiliyor ve çıktısını alabiliyorlar. Trikala Belediyesi sakinlerine verilen “Vatandaş Kartı” ile kullanılabilen bu e-KEP’te, gelecek dönemde hedef belediyeden almaları veya sunmaları gereken evraklarla ilgili de işlem yapılabilmesini sağlamak.

Bunun yanı sıra Trikala Belediyesi azınlıkça’nın aktardığına göre akıllı cep telefonları için de Trikala Check App adı verilen bir uygulama geliştirdi. Vatandaşlar bu uygulama sayesinde de taleplerini anında belediyeye sunabiliyor ve süreci talip edebiliyor.

Ayrıca belediyenin resmi sitesinde yer alan açıklama ve etkinlikler hakkında da kolayca bilgi sahibi oluyor. Turistik rehber görevi de gören uygulama gerekli telefonlar, nöbetçi eczaneler ve benzin istasyonlarının yerleri gibi faydalı bilgiler de sunuyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et