Babanın isyanı: Susmayın! Biri kızımı tutuyor, diğeri vuruyormuş - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Babanın isyanı: Susmayın! Biri kızımı tutuyor, diğeri vuruyormuş

Babanın isyanı: Susmayın! Biri kızımı tutuyor, diğeri vuruyormuş

Cinayete kurban giden 21 yaşındaki Batı Trakyalı Eleni Topaloudi’nin babası, kızları cinsel istismara uğramış başka ailelerin benzer acıyı yaşamaması için sessizliklerini bozmaya davet etti.

Baba İoannis Topaloudis kızının öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarda “Gözleri dönmüş bir şekilde kızıma vurmaya başlamışlar. Biri kızımı tutuyormuş, diğeri vuruyormuş. Tek başına kızımı halt edememişler” dedi.

Rodos ada polisinin ilk andan itibaren görevini yaptığını ve tebriği hak ettiğini kaydeden acılı baba, basına yansıyan benzer cinsel istismar vakalarıyla ilgili de “Başka cinsel istismar vakalarıyla ilgili bir şeyler bilip de konuşmayanlar artık sessizliğini bozmalı. Bunlar muhtemelen önce tecavüz edip sonra şantaj uyguluyordu” dedi.

Benzer istismara maruz kalan diğer kızların da konuşması gerektiğinin altını çizen baba Topaloudis “Tüm bu şahıslar hapse girmeli ki, bize ilk andan itibaren destek çıkan Rodos halkı ‘buraya çocuklarını okumaya gönderenlerin çocuklarının koruyucusu biziz’ diyebilmeli” ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et