Şeker, makarna, peynir, zeytinyağı ve çamaşır deterjanı dağıtılacak! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şeker, makarna, peynir, zeytinyağı ve çamaşır deterjanı dağıtılacak!

Şeker, makarna, peynir, zeytinyağı ve çamaşır deterjanı dağıtılacak!

Avrupa’nın TEBA programı kapsamında Batı Trakya’da Evros iline bağlı Dimetoka (Didimotiho) ve Kumçiftliği (Orestiada) belediyelerinde ihtiyaç sahiplerine gıda ve temizlik malzemeleri dağıtılacak.

Dar gelirli vatandaşlara tuz, şeker, makarna, domates salçası, sabun, mercimek, fasulye, peynir, zeytin yağı, kadın pedi, çocuk bezi, şampuan, diş fırçası, diş macunu, sıvı sabun, çamaşır deterjanı ve bebekler için ıslak mendil dağıtılacağı kaydedildi.

Yardımlar Kumçifliği’nde 11-12 Aralık tarihleri arası sabah 8.30’tan öğle 14.30’a kadar eski adliye binasında, azınlıkça’nın aktardığına göre Dimetoka’da ise 11-12 Aralık tarihleri arası sabah 9.00’dan öğle 14.00’a kadar İşçi Konutları (Ergatikes Esties) yanında bulunan muhtarlık binasında dağıtılacak.

Azınlıkça’nın aktardığına göre gıda yardımını almaya giden vatandaşların yanlarında nüfus cüzdanlarını (taftotita) ve sosyal sigorta numaralarını (AMKA) bulundurmaları gerekiyor.

Daha iyi hizmet için hak sahiplerinin yanlarında torba, poşet veya halk pazarı arabası bulundurmasının iyi olacağı belirtildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.