Batı Trakyalı kızın katilleri cinayeti itiraf etti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakyalı kızın katilleri cinayeti itiraf etti

Batı Trakyalı kızın katilleri cinayeti itiraf etti

21 yaşındaki Batı Trakyalı üniversite öğrencisinin katilleri cinayeti itiraf etti.

Biri Yunan diğeri Arnavut vatandaşı olan iki şüpheli polise verdikleri ifadelerde çelişince, çalışmalar bu iki zanlının üzerine yoğunlaşmıştı. Talihsiz kız en son bu iki şahıstan birine ait beyaz renk minibüs tarzı araca binerken görüntülenmişti. Daha sonra aynı aracın bir kafeterya önünde durduğu ve diğer katilin de araca girdiği güvenlik kameralarına yansıdı.

Cinayete kurban giden kızın parmak izlerine bu iki kişiden biriyle ilişkili bir evde rastlayan polis, o dakikadan sonra iki şahsın üzerine yoğunlaşırken, çelişkili ifadeler şüphelerin iyice artmasına yol açtı.

Cinayet nasıl işlendi?

Polisin değerlendirmesine göre, talihsiz Eleni Topalidu’yu iki katilden birine ait eve götüren katil zanlıları, burada kızla cinsel ilişkiye girmek istedi. Genç kız direnince, iki şahıs kızı etkisiz hale getirmeye çalıştı. 21 yaşındaki genç kız kaçmaya çalışınca da kafasına sert bir cisimle vurdular. Kızın başına ütüyle vuran iki katil daha sonra genç kızın öldüğünü düşünerek Eleni’yi minibüse yükledi. Böylece genç kızı denize atarak cesetten kurtulmayı istediler. Ne var ki talihsiz kız o sırada yaşıyordu ve denize atıldığında boğularak can verdi.

Şimdi gözler adli tıp raporuna çevrilmiş durumda. Öte yandan azınlıkça’nın aktardığına göre katil zanlılarının birbirlerini genç kızı öldürmekle suçladığı da gelen bilgiler arasında.

İLGİLİ HABER

21 yaşındaki Batı Trakyalı kız öğrencinin katili kim?

Ölen Batı Trakyalı kızın babası konuştu: Cinayet mi?

Rodos’ta ölü bulunan kız Batı Trakyalı çıktı

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.