Larisa’da bebeği dudaktan öpen diş doktoruna 2 yıl hapis cezası! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Larisa’da bebeği dudaktan öpen diş doktoruna 2 yıl hapis cezası!

Larisa’da bebeği dudaktan öpen diş doktoruna 2 yıl hapis cezası!

Yunanistan’ın Larisa kentinde başrolde bir diş hekiminin yer aldığı inanılmaz bir olay yaşandı.

Azınlıkça’nın Documentonews adlı haber sitesinden aktardığına göre bahse konu diş doktoru eşiyle birlikte kayınvalidesini Larisa Devlet Hastanesine muayene ettirmeye götürdü.

Ancak hastane hekimleri, diş doktorunun ısrarla Pediatri kliniğinde muayene olan bir çocuğa dikkatli bir şekilde baktığını görünce, bulunduğu yerden uzaklaşmasını istediler. Meslektaşlarının uyarılarını dinlemeyen diş hekiminin, o sırada hastane koridorunda bulunan bir Roman kadından kucağındaki bebeği istediği ve bebeği kucağına alarak dudağından öptüğü belirtildi.

Bunun üzerine çılgına dönen annenin hemşirelere haber verdiği, hemşirelerin de sırasıyla polise durumu bildirdiği ifade ediliyor.

Polis tarafından gözaltına alınan diş hekimi hakkında ise “cinsel onuru rencide etme” suçlamasıyla iddianame hazırlanırken, diş hekimi ise “çocukları çok sevdiğini, bu yüzden kucağına aldığını ancak kesinlikle öpmediğini” savundu.

Savunmadan ikna olmayan mahkeme diş hekimini tehirli 2 yıl hapis cezasına çarptırırken, diş doktoru da kararı istinafa taşıyacağını bildirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.