Bu sefer Kırmahalle’de tehdit mesajı bıraktılar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bu sefer Kırmahalle’de tehdit mesajı bıraktılar

Bu sefer Kırmahalle’de tehdit mesajı bıraktılar

Gümülcine’de (Komotini) park halindeki araçlara yönelik mesajlara bir yenisi daha eklendi.

Azınlıkça’ya mesaj atan bir vatandaş Gümülcine’nin azınlık mahallelerinden Kırmahalle’de bir arkadaş ziyareti sonrası arabasında bulduğu mesajı paylaştı.

Otomobilini diğer araçların geçmesini engelleyecek bir yere park etmediğinin altını çizen okurumuz, Lavirinthou sokağı üzerinde park halindeki aracına geri döndüğünde fotoğrafta görülen iki mesajla karşılaştı. Aynı kişi tarafından yazılıp yazılmadığı bilinmeyen mesajların ilkinde Türkçe “Buraya Araba Bırakılır mı?” ifadeleri yer alırken, küfürlü ikinci Türkçe mesajda ise küfrederek “S…ek İçinsin” yazdığı görülüyor.

Başından geçen bu olayı bizimle paylaşan okurumuz “Eve dönmek için arabama geldiğimde malesef bu pis mesajla karşı karşıya kaldım.Bu iğrenç mesajı üşenmeden çoluk çocuk vardır görürler diye düşünmeden yazan utanmaz, edep yoksunu kişi veya kişilere acıyor onları kınıyorum. Lütfen bu olayı gazetenizde veya sosyal medyada paylaşın ki insan müsveddeleri “maharetlerini”görüp kendileriyle iftihar etsinler” mesajını da not düşmüş.

Bu sefer Kırmahalle’de tehdit mesajı bıraktılar

Hatırlanacağı üzere geçen hafta Gümülcine’nin bir başka bölgesinde iki araçta daha bu kez Yunanca tehdit içerikli mesaja yer verilmiş, mesajlarda “Eğer bir daha buraya park edersen, sen ve araban sorun yaşayacak. Burada yaşayan bizler arabalarımızı nereye park edeceğiz?” ifadeleri yer almıştı

İLGİLİ HABER

Gümülcine’de tehdit mesajı: Arabanı bir daha buraya park edersen…

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et