Kaçmaz: Gümülcine’ye ‘Beyaz Gece’ geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kaçmaz: Gümülcine’ye ‘Beyaz Gece’ geliyor

Kaçmaz: Gümülcine’ye ‘Beyaz Gece’ geliyor

İndirimli satışların ve birçok farklı aktivitenin yapıldığı “Beyaz Gece” etkinliğinin Gümülcine’de (Komotini) bu yıl da düzenlenmesi planlanıyor.

Gümülcine Ticaret Derneği Başkan Kiki Konstantinidou’ya göre Beyaz Gece etkinliği bu yıl geçen yılla aynı dönemde yani Eylül ayı sonları ile Ekim ayı başlarında düzenlenecek.

Azınlıkça’nın aktardığına göre Gümülcine Ticaret Derneği ve Rodop Esnaf ve Ticaret Dernekleri Federasyonu’nun son yıllarda yerel piyasayı canlandırmak için düzenlediği etkinlik büyük ilgi görmüştü. Dedeağaç’ta da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Beyaz Gece etkinliğine yaklaşık 35 bin kişinin katıldığı ve o gece satışlarda önemli artış yaşandığı kaydedildi.

Gümülcine’de düzenlenmesi planlanan etkinliğin detaylarının da Ağustos sonuna kadar kararlaştırılması bekleniyor. Gümülcine Ticaret Derneği Başkanı Konstantinidou da yerel Paratiritis gazetesine yaptığı açıklamada birçok esnafın kendilerine etkinliğin ne zaman düzenleneceğini sorduğunu aktarırken “Piyasamız bunu istiyor buna ihtiyacı var” diyor.

 

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et