İşadamının evinden silah zoruyla 500 bin evro çaldılar! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İşadamının evinden silah zoruyla 500 bin evro çaldılar!

İşadamının evinden silah zoruyla 500 bin evro çaldılar!

Yunanistan’da maskeli hırsızlar bir işadamına ve ailesine kabus dolu anlar yaşattı.

Larisa’nın tanındık iş insanlarından birinin evine giren 3 hırsızın bozuk Yunanca konuştuğu belirtildi. Evde yüklü miktarda para bulacaklarını çok iyi bildiği düşünülen hırsızların önce evin alarm sistemini etkisiz hale getirdikleri kaydedildi.

İşadamını eşiyle birlikte uyuduğu yatak odasına girerek uyandıran hırsızların daha sonra eşi ve çocuklarını da silah zoruyla salona götürdükleri kaydedildi.

Azınlıkça’nın Dimokratia gazetesinden aktardığı habere göre silah zoruyla işadamından evinde sakladığı paraları çıkarmasını isteyen hırsızlar, kendilerine direnen Larisalı iş insanını eşi ve çocuklarının önünde darp etmeye başladıkları ifade edildi. Baskı ve şiddete daha fazla dayanamayan işadamının evinde bulundurduğu paraları hırsızlara teslim ettiği öğrenildi.

Paraları alan hırsızlar bütün aile fertlerinin iple bağlayarak evden ayrılırken kısa bir süre sonra iplerden kurtulmayı başaran işadamının diğer aile fertlerini de kurtardığı ve polisi aradığı kaydedildi.

Ailenin avukatı ise çalınan paranın 500 bin evro olduğu yönündeki bilgileri yalanlarken, polis failleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et