Macir: ‘Artık millet müftüsünü seçsin!’ Azizoğlu: ‘Oyuna gelme kardeşim’ - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Macir: ‘Artık millet müftüsünü seçsin!’ Azizoğlu: ‘Oyuna gelme kardeşim’

Macir: ‘Artık millet müftüsünü seçsin!’ Azizoğlu: ‘Oyuna gelme kardeşim’

Ahmet Mete’nin din görevlisi olarak Gökçepınar’da görevli bulunan Erkan Azizoğlu, camilerde müftü seçimi isteyen Şahinli vatandaşa karşı çıktı ve Mete’nin göreve devam etmesi gerektiğini söyledi.

Mete’nin din görevlisi Erkan Azizoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “müftü seçimi yapmak yerine Mete’nin müftü olarak tanınması gerektiğini” yazdı. İskeçe ili Şahin köyündeki vatandaşlardan biri ise kendisine “artık millet hem liderini hem de müftüsünü seçsin” diye yazınca Azizoğlu seçime karşı çıktı.

İşte sosyal medya hesabında yazdıklarıyla müftü seçimine karşı çıkan ve mevcut durumun sürmesini isteyen Erkan Azizoğlu ve yazılanlar:

Erkan Azizoğlu: Müftülük meselesi’ aylardır Azınlık gündemini meşgul ediyor ve daha da çok edecek!
Kimileri umutla çözüleceğini düşünüyor (inşaAllah), kimileri de salyalarını akıta akıta koltuğu kapmak derdinde!
Yaş haddinden dolayı tayinliler iş yapamaz (geçmişte çok iş yaptılar ya!) raporuyla emekliye sevkediliyor!
Peki sonrasında?
Naibler gelecekmiş! Taze kan hükmünde ölü ortamı canlandıracaklarmış (bulandıracaklarmış)!..
Peki sonra?
Belki naiblerle işler (görülmeyen ve yapılmayan işler) devam ettirilecek, belki de zamanla yeni yetmeler tayin olunur (ti giannis ti giannakis misali)!
Unuttukları tek şey şu:
Bu millet sizin akbabalarınızı yıllarca müsait yerlerine yazdı, bundan sonra gelecek olan embesilleri de münasip yerlerine yazar elbet!
Samimiyet varsa ve hakikaten çözüm aranıyorsa eğer; tüm camilerde seçtiğimiz müftülerimiz zaten belli, kendileri tanınır ve bu mesele kapanır!
Gerisi tam bir kaos…

– Vedat Macir: Bűtűn camilerde sandik konulur millet’te mūftūsūnū seçer

– Erkan Azizoğlu: Seçilmiş müftülerimiz var zaten Vedat dostum. Asıl meselelerle uğraşmamız gerekirken, fuzuliyatla vakit kaybetmemek gerekir.

– Vedat Macir: O sizin gőrūşūnūz Hocam saygi duyuyorum  artik millet hem liderini hemde műftűsűnű seçsin diye dűşűnűyorum

– Erkan Azizoğlu: Oyuna gelme kardeşim, aklını kimse bulandırmasın. Millet liderini seçti zaten; yıllarca da bağrına bastı. Kulis oluşturup koltuk derdinde olanların (zaten hezimete uğrayacaklar) fitne ve fesatlarına gelme derim.

– Vedat Macir: Erkan hocam seni severim en iyisi yakindan sőyliyeceklerimi dinlersen hak verecegini dűşűnűyorum saygilrimla

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et