Buna inanmayacaksınız: Gümülcineli dolandırıcı çarpmadık bırakmamış! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Buna inanmayacaksınız: Gümülcineli dolandırıcı çarpmadık bırakmamış!

Buna inanmayacaksınız: Gümülcineli dolandırıcı çarpmadık bırakmamış!

Bankalara borcu olan vatandaşları kendine hedef seçen Gümülcineli dolandırıcı kadının faaliyetlerinin memleketi Gümülcine’ye (Komotini) kadar uzandığı ortaya çıktı.

46 yaşındaki Gümülcine kökenli Hariklia İatropoulou Atina ve Selanik gibi büyük şehirleri kendine hedef seçse de, fotoğraflarının Savcılık tarafından yayınlanmasıyla birlikte Gümülcine’de kendisini “banka danışmanı” olarak tanıttığı kişilerin dolandırıcı kadını tanıdıkları kaydedildi.

Dolandırıcının Gümülcine’deki faaliyetlerini yerel Hronos’a anlatan vatandaşlar, İatropoulou’nun otelde kalmayı ve görüşmelerini de kaldığı otelde yapmayı tercih ettiğini dile getirdiler. Başka şehirlerde kendisini avukat olarak tanıtan kadın, memleketinde bunun geçerli olmadığını bilenlerin olacağını düşünerek kendisini banka danışmanı olarak tanıtıyormuş.

Devlete ve bankalara borcu olan vatandaşları belirleyip yardım sunma bahanesiyle yaklaşan Gümülcineli dolandırıcı ve ekibinin Azınlıkça’nın aktardığına göre 2,28 milyon euro servet yaptığı kaydediliyor!

Önemli mevkilerdeki kamu memurlarını ve istihbarattan adamlar tanıdığını söyleyerek hedef seçtiği kişileri ikna etmeye çalışan dolandırıcının, büyük bir servete sahip olduğunu söyleyerek kendisinin paraya ihtiyacı olmayan birisi olarak lanse ettiği belirtiliyor.

İLGİLİ HABER

Gümülcineli dolandırıcıdan şok vurgun! 2 milyon evro çaldı

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.