Fener’in İoulia plajı engelli vatandaşlar için hazır - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Fener’in İoulia plajı engelli vatandaşlar için hazır

Fener’in İoulia plajı engelli vatandaşlar için hazır

Rodop Engelliler Derneği’nin Gümülcine (Komotini) Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde Fener’in (Fanari) İoulia plajında yaptığı çalışmalar tamamlandı.

Yapılan çalışmalar sonucundan İoulia plajı engelli vatandaşlar için tam hazır hale getirildi. Tekerlekli sandalyeler için özel ahşap yollar, engelli vatandaşların araçlarını park edebileceği park yerleri, engelli vatandaşlar için yüzdükten sonra dinlenebilecekleri özel gölgelik, soyunma odaları ve engellilere özel tuvaletler İoulia plajını engelli vatandaşların keyfini çıkarabileceği bir plaj haline getirdi.

Fener’in İoulia plajı engelli vatandaşlar için hazır

Rodop Engelliler Derneği yaptığı açıklamada plaja gidecek engelli vatandaşların yanlarında mutlaka bir refakatçi ve denize girmelerini sağlayan sisteme için hazırlanan özel uzaktan kumandaları bulundurmaları istendi. Uzaktan kumandayı temin etmek için ise Rodop Engelliler Derneği Başkanı Trifonas Karountzos ile 6972374996 numaralı telefondan iletişime geçebilecekleri kaydedildi. Uzaktan kumandanının yanı sıra soyunma odasının ve tuvaletin anahtarlarını da alabilecekleri ve her engelli vatandaşın kendine özel uzaktan kumandası ve anahtarları olacağı kaydedildi.

Karountzos son olarak Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Yannis Mourtidis ile belediye çalışanı Vaggelis Sideras’a katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

{gallery}stories/2018-haberler/2018-07-1/amea{/gallery}

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et