Gümülcine hastanesinde bekçiye saldırdı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine hastanesinde bekçiye saldırdı

Gümülcine hastanesinde bekçiye saldırdı

Gümülcine (Komotini) Devlet Hastanesi’nde görev yapan bekçilerden biri 7 Haziran Perşembe akşamı saldırıya uğradı.

Hastaneye gelen vatandaşlardan birinin engelli kartı olmamasına rağmen aracını engelliler için ayrılan özel yere park ettiği belirtildi. Daha sonra iki otomobil sahibi de aynı şekilde hareket ederken, hatta bunlardan birinin hastanede görev yapan doktorlardan olduğu belirtildi.

Bunun üzerine olay yerine gelen polis, yeni trafik mevzuatı kapsamında üç aracın plakasını söktü. Ne olduysa ondan sonra oldu. Yerel Hronos gazetesine göre üç araçtan birinin sahibi, polisin gelip plakasını sökmesinden hastane bekçisini sorumlu tutarak, hastanenin girişinde bulunan bekçiye önce küfür etti daha sonra da yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Bu şiddet içeren olayı, öfkeli vatandaşın otomobilinde bulunan küçük çocukları da izledi. Eşinin tüm çabalarına rağmen, plakası söküldüğü için öfkelenen vatandaş hırsını bekçiden çıkardı.

Azınlıkça’nın aktardığına göre daha sonra yeniden olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı yakalamayı başaramadı. Ancak aracın plakasını aldıkları için kimliğiyle ilgili tüm bilgiye sahipler. Olayla ilgili olarak polise herhangi bir şikayette bulunulmadığı öğrenildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et