Kaçırdıkları göçmenleri Koyunköy’de hapsettiler! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kaçırdıkları göçmenleri Koyunköy’de hapsettiler!

Kaçırdıkları göçmenleri Koyunköy’de hapsettiler!

Göçmenleri kaçak olarak Yunanistan’a sokan göçmen tacirlerini çok duymuşsunuzdur ama eminiz kaçırdıkları göçmenleri hapsedenlerini ilk kez duyacaksınız!

Göçmen tacirlerinin Türkiye’den Yunanistan’a kaçak olarak soktukları göçmenleri İskeçe’nin (Xanthi) Koyunköy (Kimeria) bölgesinde bulunan bir eve hapsettiği öğrenildi. Tacirlerin, 14 Pakistanlıyı Türkiye’den Yunanistan’a getirmek için talep ettikleri parayı yakınları ödeyene dek bu yola başvurdukları belirlendi. Polisin harekete geçmesiyle 23, 28, 33 ve 43 yaşlarında dört Pakistan vatandaşı yasadışı yollarla göçmen taşıma ve yasadışı yollarla göçmenleri alıkoyma suçlamalarıyla tutuklandı!

Koyunköy’ün hemen üstünde bulunan Livadi olarak bilinen dağlık bölgede terk edilmiş bir evde 14 kaçak göçmeni bulan polis ekipleri daha sonra 4 kişiyi de tutukladı. Yakınlarından Yunanistan’a kaçak olarak soktukları 14 kişinin parasını ödemesini bekleyen göçmen tacirlerinin daha sonra bu göçmenlere tren bileti alıp başka bir şehre gitmelerini sağlamayı planladıkları öğrenildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et