İskeçe’de önce temizlik sonra mangal partisi! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe’de önce temizlik sonra mangal partisi!

İskeçe’de önce temizlik sonra mangal partisi!

İskeçe (Xanthi) Belediyesi yayınladığı açıklama ile gönüllü vatandaş ve kurumların 29 Nisan Pazar günü “Let’s Do It World” kampanyası çerçevesinde yapılacak aktiviteleri duyurdu.

2008 yılında dünyada ilk kez yapılan kampanya vatandaşları çevreyi koruma konusunda duyarlaştırmayı ve gönüllülüğü ön plana çıkarmayı hedefliyor.

2018 yılının “Let’s Do It World” kampanyasının teması ise “Gençlik ve Gönüllülük” olarak belirlendi.

Kataskinotes Derneği Xanthi Runners, Pigassos Bisikletliler Derneği, İraklis Zigou Spor Derneği ve İskeçe Belediyesi Çevre Dairesi ile işbirliği çerçevesinde Yunanistan geneli düzenlenen “Let’s do it Greece” gönüllü çevre temizliği etkinliğine katılacak.

Azınlıkça’nın aktardığına göre Dernek tarafından yapılan açıklamada 29 Nisan Pazar günü saat 10.00’da İskeçe belediye amfisi yakınlarındaki İskeçe korusunun park alanında bir araya gelecek gönüllü vatandaşlar temizlik çalışması sonrası mangal partisi de düzenleyecek.

Ayrıca AOX Stadı karşısındaki park da İskeçeli izciler tarafından temizlenecek. Bunun yanı sıra İskeçe’deki Meksikana parkı da yine gönüllü vatandaşların katkısıyla güzelleştirilecek. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et