Erkek çocuklarını ayartan ahlaksız tenis öğretmeninin fotoğrafı yayınlandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Erkek çocuklarını ayartan ahlaksız tenis öğretmeninin fotoğrafı yayınlandı

Erkek çocuklarını ayartan ahlaksız tenis öğretmeninin fotoğrafı yayınlandı

Erkek çocuklarını ayartma ve cinsel istismarda bulunma suçlamalarıyla tutuklanan 63 yaşındaki tenis öğretmeninin fotoğrafları kamuoyuyla paylaştı.

Yunanistan’ın Serez bölgesinden olduğu belirtilen 63 yaşındaki Aleksandros Aggeloudis adlı sapığın, çoğunluğu 12 ile 15 yaş aralığındaki erkek çocuklarına iliştiği ve para karşılığında cinsel ilişki teklif ettiği belirlendi.

Olay gün yüzüne 13 Mart 2018 tarihinde bahse konu sapığın Selanik’te küçük çocuklara yaklaşması sonrası çocukların yakınları tarafından darp edilmesinin akabinde aydınlatıldı.

Erkek çocuklarını ayartan ahlaksız tenis öğretmeninin fotoğrafı yayınlandı

Azınlıkça’nın aktardığına göre 63 yaşındaki tenis öğretmeninin evini araştıran polisler, sapığın küçük çocuklarla cinsel içerikli görüntüleri kaydettiğini ve evinde binlerce çocuk pornografisi içerikli fotoğraf ve video olduğunu belirledi.

Yapılan incelemeler sonrası sapığın yaklaşık iki yıldır para karşılığında iki çocukla düzenli olarak cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkarken, 63 yaşındaki sapığa çocuk ayarlamaya çalıştığı belirlenen 17 yaşındaki bir kişi hakkında da pezevenklik suçlamasıyla iddianame hazırlandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et