Nikos Dendias Türkiye’nin tutukladığı 2 Yunan askerinin ailelerini ziyaret etti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Nikos Dendias Türkiye’nin tutukladığı 2 Yunan askerinin ailelerini ziyaret etti

Nikos Dendias Türkiye’nin tutukladığı 2 Yunan askerinin ailelerini ziyaret etti

Anamuhalefet ND Partisi Parlamento Grubu Sözcüsü ve Batı Trakya Sorumlusu Nikos Dendias Evros iline gerçekleştirdiği üç günlük ziyaret çerçevesinde Türkiye’nin tutukladığı 2 Yunan askerinin aileleriyle görüştü.

Anamuhalefet lideri Kiryakos Mitsotakis’i temsilen Evros’u ziyaret eden Dendias’ın ilk durağı Kastanies sınır kapısı olurken, Dendias “Yaşanan bu son olay Kastanies sınır kapısındaki hareketliliğin dramatik bir şekilde düşmesine yol açtı” dedi.

İki Yunan askerinin aileleriyle de görüşen Denedias “Kendilerine ND Partisi Genel Başkanı Kiryakos Mitsotakis’in dileklerini iletme ve askerlerimizin güvenli bir şekilde ailelerine geri dönmeleri için bizim de elimizden gelen her şeyi yaptığımızı iletme fırsatım oldu” dedi.

Dendias sözlerinin devamında ise “Kiryakos Mitsotakis beni Trakya Sorumlusu olarak atadı, çünkü bizim için Evros, Trakya büyük öneme sahip. Burada bulunmamızın önemli olduğunu hissediyorum. Olayları takip ettiğimizi, sorunların çözümü için elimizden geldiğini ve zor zamanlarda bile Trakya halkının yanında olduğumuzu göstermek için geldim” ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et