Batı Trakya’daki İslam Dini Öğretmenler Derneği’nden teşekkür mesajı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’daki İslam Dini Öğretmenler Derneği’nden teşekkür mesajı

Batı Trakya’daki İslam Dini Öğretmenler Derneği’nden teşekkür mesajı

İslam Dini Öğretmenler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin Gümülcine’de düzenlediği “Batı Trakya’da Müftülükler ve Şeriat” konulu panel için gönderilen davete icabet ederek katılan herkese teşekkürlerini sunan bir teşekkür mesajı yayınladı.

Teşekkür mesajının devamında şu ifadelere yer verildi:

“Derneğimiz, özellikle ülkemizde Şeriat’ın geçmişten bugüne nasıl uygulandığını, yasa tasarısı parlamentodan geçtikten sonra da gelecekte nasıl kullanılacağını detaylı bir şekilde anlatan ve analiz eden konuşmacılara teşekkür eder. Ayrıca paneli takip eden ve haberleştiren bütün yerel basına ve özellikle de panele katılıp etkinliği basın olarak takip eden gazeteciler Dimitra Simeonidou – Hronos, Vaso Mahera – ERT Komotini, Kostas Markendoudis – Paratiritis, Kostas Totokotsis – Rchannel, Lefterisçöz Gleridis – Foni tis Rodopis, Ramadan Molla – Millet, İlhan Tahsin – Birlik, Evren Dede – Azınlıkça ve Ahmet Davut –Joy FM’e özel teşekkürlerini sunar.

Komotini 5 Mart 2018

Dernek Başkanı

Mustafa Mehmet”

İLGİLİ HABER

Batı Trakya’da Müftülükler ve Şeriat konulu panelden ne sonuç çıktı? http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/12505-bati-trakya-da-muftulukler-ve-seriat-konulu-panelden-ne-sonuc-cikti.html

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et