Kötü oldu! Cep telefonu faturaları Mart ayında zamlanıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kötü oldu! Cep telefonu faturaları Mart ayında zamlanıyor

Kötü oldu! Cep telefonu faturaları Mart ayında zamlanıyor

Yunanistan’da iki cep telefonu telekomünikasyon şirketi Mart ayından itibaren bazı hizmetlerinin fiyatlarında zamma gidiyor.

Her ne kadar bundan birkaç hafta önce Cosmote ve Vodafone gelen uyarı üzerine fiyatlardaki artışları geri çektiklerini açıklasa da, Cosmote’nin yeni fiyatları 1 Nisan, Vodafone’un ise 27 Mart’tan itibaren geçerli olacak. Azınlıkça’nın aktardığına göre Wind’te ise şimdilik her hangi bir artış söz konusu değil.

Kathimerini gazetesinin aktardığı bilgiler göre Cosmote ve Vodagone sms ücretine yaklaşık %47 zam uygulayarak sms fiyatını 0,25 euro’ya çıkartacak. Mesajları almak için telesekreteri arama maliyeti de 0,40 euro’dan 0,50’ye yükseliyor.

Cosmote sözleşmede belirlenen zaman dışındaki konuşmalar için aldığı ücrete %10, internet paketindeki MB’ler dolduğunda ise kullanılan MB’ler için alınan fiyatı %28 zamlandırıyor.

Vodafone ise AB dışındaki ülkelere yönelik konuşmalar için aldığı fiyatları 1 ile 2 euro arasında zamlandırırken, şirketlere yönelik konuşma paketlerinin ücretlerine de ayda 1,70 euro’dan 6,30 euro’ya kadar zam getiriyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et