Kalkancalı Ali bisiklet kullanırken Gümülcine’de köpek saldırısına uğradı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kalkancalı Ali bisiklet kullanırken Gümülcine’de köpek saldırısına uğradı

Kalkancalı Ali bisiklet kullanırken Gümülcine’de köpek saldırısına uğradı

Gümülcine’de (Komotini) sahipsiz sokak köpekleri bu kez Kalkanca (İfestos) mahallesinden bir vatandaşa saldırdı.

Kalkancalı Ali Hüseyin adlı vatandaş yerel Hronos gazetesine anlattıklarına göre geçmişte de bisiklet üzerindeyken sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını ifade etti. Şehir merkezine gitmek için neredeyse her gün bisiklet kullandığını anlatan Ali Hüseyin, Cumartesi günü de yine yola koyulmuş.

Ancak Panthrakikos Stadı ile eski belediye mezbahası arasında bir anda beş köpeğin saldırısına uğramış. “Bu yol köpeklerle dolu, ilk kez saldırmıyorlar, geçen sefer kovmayı başardım” diyen Ali Hüseyin bu kez ısırılmaktan kurtulamadığını söylüyor. Azınlıkça’nın aktardığına göre bir tarafından üç köpeğin, diğer taraftan iki köpeğin sürekli kendisine havladığını anlatan 67 yaşındaki vatandaş, köpeklerden birinin ayağını ısırması üzerine soluğu Gümülcine Hastanesinde aldığını dile getiriyor.

Kısa bir süre önce operasyon geçirdiğini ifade eden Kalkancalı Ali, bisikletten düşmesinin kendisi için çok tehlikeli olabileceğine dikkat çekiyor. Ali ayrıca birçok Kalkancalı vatandaşın çarşıya gitmek için taksi çağıracak maddi imkâna sahip olmadığını ve dolayısıyla köpeklerin yoğun olduğu o bölgeden ya yürüyerek ya da bisikletle geçmek zorunda kaldığını dile getiriyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et