Oğlu ve eşi için Jumbo’dan 3,3 milyon evro tazminat istiyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Oğlu ve eşi için Jumbo’dan 3,3 milyon evro tazminat istiyor

Oğlunu ve eşi için Jumbo’dan 3,3 milyon evro tazminat istiyor

Geçen yıl bu dönemde Jumbo’nun sahibi Apostolos Vakakis’in oğlunun kullandığı otomobilin park halindeki araca çarpması sonrası oğluyla birlikte hayatını kaybeden kadın Apostolia Patmanoğlu’nun ailesinin açtığı dava 20 Şubat Salı günü görüşüldü.

Hatırlanacağı üzere Atina-Lamia yolu üzerinde Vakakis’in oğlu 24 yaşındaki Yorgos Vakakis ve yakın arkadaşı Andreas Georgakopoulos’un bindiği ve aşırı hız yapan araç, şoför koltuğundaki Yorgos Vakakis’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle dinlenme alanında park halinde bulunan bir otomobile çarpmıştı. Kaza sonrası Porsche’deki iki gençle birlikte park halindeki araçta bulunan İpatios Patmanoğlu’nun eşi olan 33 yaşındaki Apostolis ve 3 yaşındaki oğulları da feci şekilde can vermişti. İpatios Patmanoğlu ise o sırada tuvalette bulunduğu için sağ kurtulmuş ancak karşılaştığı tablo karşısında şok geçirmişti.

3,3 milyon evro tazminat istiyorlar

Eşi ve oğlunu kaybeden İpatios Patmanoğlu açtığı davada sigorta şirketinden 2 milyon evro tazminat talep ederken, Apostolia Patmaoğlu’nun yakınları da 1,3 milyon evro talep ediyor. Kazada oğlunu kaybeden Jumbo’nun patronu Apostolos Vakakis duruşmaya katılmazken, acılı baba, Apostolia Patmanoğlu’nun yakınları ve sigorta şirketinin avukatları davada hazır bulundu.

Sigorta şirketinin avukatı tazminat ödemeyi kabul ederken, bu tür durumlarda sigorta şirketlerinin ölen kişi başına azami 1,3 milyon evro tazminat verebileceğini dile getirdi ve ailenin daha fazla tazminat talep etmesi durumunda Vakakis ailesinden alınması gerektiğini kaydetti.

Duruşma yapıldı ancak dava karara bağlanmadı.

İLGİLİ HABER

Atina – Lamia yolunda akıl almaz trafik kazası! 4 kişi öldü!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et