Yine..! Gümülcine şehir meydanında ayağından köpek ısırdı! Her gün bir köpek saldırısı oluyor! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yine..! Gümülcine şehir meydanında ayağından köpek ısırdı! Her gün bir köpek saldırısı oluyor!

Yine..! Gümülcine şehir meydanında ayağından köpek ısırdı! Her gün bir köpek saldırısı oluyor!

Gümülcine’de (Komotini) köpek saldırısına uğrayanlar kervanına bu kez 76 yaşındaki bir vatandaş eklendi.

Argiris Baksevanis adlı yaşlı adam, yerel Hronos gazetesinin haberine göre 15 Şubat Perşembe akşamı Gümülcine’nin göbeğinde yani şehir meydanında sokak köpeği tarafından ısırıldı. Kendisini başıboş bir köpeğin takip ettiğini anlatan yaşlı adam, olayın farkına vardığında etrafında çok sayıda sokak köpeğinin toplandığını ve tepki veremeden dururken bir köpeğin bacağının arka kısmından ısırdığını dile getirdi.

Daha sonra bağırmaya başlayan vatandaşın çığlıklarıyla hayvanların uzaklaştığı kaydedildi. Azınlıkça’nın aktardığına göre Argiris Baksevanis önce eczaneye oradan da hastaneye gittiğini anlatırken, şehirde sayıları artan sahipsiz köpekler ve daha önce maruz kaldığı köpek saldırısı nedeniyle yürümek için seçtiği güzergahı da değiştirdiğini söylüyor.

74 yaşındaki adam kendisinden bir gün önce ise bir arkadaşının İrodotu sokağında sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını aktarıyor. Baksevanis, belediye yönetiminden vatandaşlara yönelik saldırıların olmaması için sokak köpeklerinin nüfusunun kısıtlanmasını talep ediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et