Gümülcine’deki karnaval geçidi Cumartesi akşamı! Kimler katılacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’deki karnaval geçidi Cumartesi akşamı! Kimler katılacak?

Gümülcine’deki karnaval geçidi Cumartesi akşamı! Kimler katılacak?

Gümülcine’de (Komotini) dün Tsiknopempti ile başlayan Karnaval etkinlikleri Pazar gününe kadar yoğun bir şekilde devam edecek.

Bugün ise Gümülcine şehir meydanında Evroslular Derneği tarafından geleneksel karnaval eğlencesi düzenlenecek. Dernek Başkanı Hristos Hatzipemou KomOnParty’nin amacının bütün vatandaşlara mutluluk sunmak olduğunu belirtti. Evroslular Derneğine diğer derneklerin ve eğlenceye katılmak isteyen herkesin eşlik etmesi bekleniyor.

Cumartesi günü ise Trelacademy Derneği ile işbirliği çerçevesinde karnaval geçidi düzenlenecek. Geçide, Bulgaristan’ın Plovdiv bölgesinen “Agop Baronian” da katılacak.

18 Şubat Cumartesi akşamı ise saat 20.00’de Gümülcine İşçi Merkezinden başlayacak Karnaval geçidi Gümülcine şehir meydanında tamamlanacak ve akabinde büyük bir eğlence başlayacak.

Pazar günü ise Cambaz (Neo Sidirohori) Eğitim Derneği ile Cambaz futbol takımı saat 12.00’de gelenksel “Seymenides ve Piterades” etkinliğini düzenleyecek. Köyün meydanında düzenlenecek etkinlikte bolca eğlence ve yiyecek yer alıyor.

İLGİLİ HABER

Önemli duyuru! Gümülcine’eki Karnaval Geçidi ertelendi! İşte nedeni!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et