Bunu sonu nereye varacak? Gümülcine’de öğrenciyi köpeklerin dişlerinden zor kurtardılar! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bunu sonu nereye varacak? Gümülcine’de öğrenciyi köpeklerin dişlerinden zor kurtardılar!

Bunu sonu nereye varacak? Gümülcine’de öğrenciyi köpeklerin dişlerinden zor kurtardılar!

Gümülcine’de (Komotini) son yıllarda giderek artan sokak köpekleri saldırılarından “nasibini alanlara” bir üniversite öğrencisi de eklendi.

28 Ocak Pazar akşamı her zaman yaptığı gibi bisikletiyle mahkemelerin yanında bulunan evine giden üniversite üçüncü sınıf öğrencisi, bir anda Tekke Camii’nin köşesinde beklenmedik bir durumla karşılaştı. Azınlıkça’daki habere göre o noktada bulunan köpeklerden biri saldırgan tutumla kızın üzerine doğru hareket ederken, köpekler tepki gösteremeden yere düşen kızın üzerine çullandı.

Çaresiz kızın imdat çağrısına o anda yoldan geçen bir vatandaşın karşılık vermesiyle, daha kötü gelişmelerin yaşanması önlendi. Genç kızın yardımına koşan vatandaş köpekleri kızın üzerinden uzaklaştırmayı başarırken, üniversite öğrencisi daha sonra ilkyardım için Gümülcine Hastanesine götürüldü.

Yunanistan’ın bir çok şehrinde olduğu gibi Gümülcine’de de sokak köpekleri ciddi bir sorun teşkil etmeye devam ediyor. Her defasında haberini yaptığımız köpek saldırısının sonuncusu olmasını temenni ediyoruz ve daha büyük felaketlerin yaşanmamasını diliyoruz. Bu konuda defalarca tepkilerini dile getiren Azınlıkça okurları “bir şeylerin yapılması için illa can kaybı yaşanması mı bekleniyor?” diye sitemlerini bize ulaştırıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et